Ny platschef sökes

Götlunda Cementvarufabrik är ett litet företag med stor utvecklingspotential, vill du vara med på vår resa mot framtiden?

Vi söker dig som uppskattar ett varierande arbete & gillar utmaningar!

Arbetsuppgifter
Planera, bemanna & rapportera produktionen
Offert, order, leverans & fakturering
Registervård kunder, leverantörer & artiklar
Lager/utlastning
Arbetsmiljö & personalfrågor
Inköp råvaror, handelsvaror & förbrukningsmaterial

Personlighet
Du är en serviceinriktad, flexibel, strukturerad & självgående person som tycker om utmaningar och att lösa arbetsuppgifter enkelt på det lilla företagets sätt. Du är framför allt intresserad av att få vardagen att fungera men vill även bidra till en positiv utveckling av företaget. Du har lätt för att se glädje i ditt arbete och gillar både att arbeta fysiskt samt på kontoret. Variation är bäst!

Kunskapsbehov
Tjänsten innebär att du måste kunna lite om det mesta på företaget och du tycker därför om och har lätt att lära och sätta dig in i nya saker. Du bör ha erfarenhet av någon form av serviceinriktat administrativt arbete. B-körkort är krav samt erfarenheter av att köra lastmaskin. Kanske har du jobbat på en liknande industri tidigare men inte känt att du fått utlopp för din fulla potential. Du bör ha god hand med människor och erfarenheter av personalarbete sedan tidigare är meriterande.

En typisk dag
Dagen börjar med att du hjälper till att tömma fabriken på gårdagens produktion, vilket innebär både visst fysiskt arbete samt maskinkörning. Därefter har det anlänt en lastbil som måste lastas och under tiden har du tagit några tfn samtal. Fram till frukost jobbar du alltså ute och efter frukost kollar du av telefonen, mejlen och finner lite arbetsuppgifter i att skapa en offert & några orders, samt bokar några transporter. Du rapporterar också in gårdagens produktion för att sedan ta hand om några kunder & lastar ytterligare en lastbil, i samband med det så kör du lite maskin på lagret för att förbereda framtida hämtningar samt flyttar lite material för att upprätthålla ordningen på lagret. Förmiddagen är fylld av små bestyr och precis före middagen går du ett varv i fabriken och ser så att allt verkar fungera. I samband med middagen som intas med övrig personal stämmer ni av morgondagens planerade produktion och vem som ska göra vad. På eftermiddagen arbetar du på kontoret med diverse administration, tex beställa lite förbrukningsmaterial, se över lagersaldon för att se vad som måste tillverkas framöver. Du söker även lite information för att kunna lämna ett pris på en specialprodukt, håller kontakt med kunder via tfn & mejl. Du avslutar dagen med att planera ditt arbete för morgondagen, vilka utlastningar är aktuella osv, på det viset är du mentalt förberedd.

Erbjudande
Vi erbjuder dig att jobba i ett litet trivsamt företag där alla jobbar tillsammans mot samma mål. Du får chansen att driva försäljning för att sedan se till att produkterna blir tillverkade och därefter levererade. Du kommer ha det övergripande ansvaret för den dagliga verksamheten med fokus på nöjda kunder, medarbetare. I takt med att företaget växer och utvecklas, bland annat med din hjälp så kommer arbetsuppgifterna efterhand att förändras och du därmed utvecklas!

Om företaget
Vi finns i det gemytliga samhället Götlunda/Lunger i Arboga kommun. Vi omsätter ca 7 miljoner och för närvarande är vi fem anställda. Vi tillverkar betongvaror av skiftande slag, både standard- och specialprodukter som vi levererar över stora delar av landet. Vi har en ambition att växa och utvecklas framöver. Sedan hösten 2020 ägs vi av Tranås Cementvarufabrik AB som är ett familjeföretag från Småland.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktuppgifter:
Johan Nyman

Tfn: 0140–386599
johan@tranascementvarufabrik.se